onsdag den 3. april 2013

Min drømme sommerNoget, der hjælper lidt på at kunne holde ud at bo i et rodehus er, at drømme sig lidt væk fra det hele.. Og det kan man lige love for, at jeg har gjort. Intet er planlagt endnu, men vi har et par idéer for sommeren. Så hvis alt går som det skal med økonomi, job, byggeri osv, så er mine rejseplaner som følgende:

 
26. april - 1. maj: Barcelona!
 
Uge 26 + 27: Interrail (Amsterdam - Bruxelles - Paris - Berlin)
 
Uge 33: Grækenland, Skiathos
 
 
 
Hvad drømmer I om? :)

4 kommentarer:

 1. Det lyder skønt. Er det drømme eller er det planlagt?

  Jeg ser bare frem til en skøn uge på kreta med mand, søn, min søster og hendes kæreste, en veninde og hendes lille datter.
  Sol, varme, vand, skøn mad og dejlige grækere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige pt alt sammen drømme, men vi skal på ferie i år. Vi har bare ikke fået planlagt helt hvordan og hvorledes :)

   Slet
 2. Lyder som en rigtig god ferie - kan I virkelig overskue det mens I er i gang huset? Kan huske dengang vi lavede lejlighed, at vi intet kunne overskue - måske fordi vi boede i rodet? Nå, men jeg synes det er hyggeligt at følge med herind :) Mine rejseplaner er lagt og jeg skal både til Sydamerika samt USA - nogle af de super fede steder, så jeg glæder mig til både at se sjældne dyrearter og shoppe en masse i LA.

  L

  SvarSlet
  Svar
  1. Min kærestes kommentar var også, hvornår der lige skulle være tid til ombygningen så, hmm.. Det er os rigtig nok svært at overskue særlig meget pga huset, men det er os netop derfor vi skal på ferie - for at komme væk og nyde hinanden lidt :)
   Men det lyder da som en luksus sommer for dig - fyldt med oplevelser, forstår virkelig godt du glæder dig :)

   Slet