tirsdag den 2. april 2013

LA trainer


Som I kan se, så valgte jeg de bordeaux farvet af Adidas skoene - og jeg er bare virkelig, virkelig glad for dem!

I starten var jeg ellers i tvivl om sådan nogle sneakers var noget for mig. Men efter at have haft dem på i dag, er jeg slet ikke i tvivl længere, for de er simpelhent så lækre at have på. De har en super pasform til mine brede fødder og så er de bare lækre at gå i. Jeg tror, at det skyldes de dutter under bunden. De gør måske, at det er mindre hårdt at træde ned for foden?? Dont know.. Men jeg er rigtig glad for mine sko :)

4 kommentarer:

 1. Hej! Hvor er de bare pæne dine sko. Lige den farve, jeg kigger efter, så må jeg spørge, hvor du har købt dem? KH Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er os super glade for dem :) Jeg har købt dem i Buksetrolden i Esbjerg, men ellers kan de også købes flere steder på nettet..

   Slet
 2. tusind tak for hurtigt svar ;o) Hvordan er de i str. - er de true to size? Du må meget gerne skrive, hvor du har set dem på nettet, for jeg synes kun, at jeg kan finde herrestr. Tusind tak for hjælpen. KH Mette

  SvarSlet
 3. Så lidt :) Jeg bruger normalt str 37 og har mine i en 37 1/3, kan godt mærke at skoen er det kvarte nr større, men de passer nu godt nok..

  Du kan bl.a. Købe dem her: http://www.buksetrolden.com/varekatalog?brand=adidas_originals&category=&sortby=

  SvarSlet