tirsdag den 19. november 2013

En vinder og noget om sponsoreret indlæg!


Først... Jeg har fundet en vinder til 5 prøver af Blackhead Killer masken - det var en anonym deltager, som jeg har sendt en mail :) Tillykke!

Dernæst... Som I nok har bemærket, så har der den seneste stykke tid været lidt sponsoreret indlæg udgivet her på bloggen og det er egentlig med blandet følelser, at jeg har udgivet disse indlæg.

For det første fordi, at jeg synes, at man som blogger lidt mister sin troværdig, når man gør i disse indlæg, da der fremover kan opstå misforståelser omkring, om det er reklameindlæg eller man selv 100% ligger bag indlæggene og holdningerne. Dog håber jeg, at I tydeligt kan se, at jeg gør noget ud af at fortælle det, når indlæggene er sponsorerede?

Men hvorfor har jeg så udgivet indlæggene? Det har jeg vel fordi, at jeg elsker at blogge og bruger meget tid på det - for meget tid mener min kæreste endda, så derfor er det rart, at jeg med disse indlæg for en "belønning" for min indsats - og så håber jeg også, at I kan se, at jeg gør noget ud af, at de sponsorerede indlæg har sammenhæng med resten af mit indhold? Fx har jeg takket nej til indlæg om vinkølere, computeredele osv...

Jeg er dog ret nysgerrig efter at høre jeres mening omkring reklame-indlæggene her på bloggen - er det meget træls eller kan I godt skelne mellem dem og mine indlæg? Og vigtigst af alt, har I stadig lyst til at følge med??

Til sidst, hvis nogle af jer andre kunne tænke jer at indgå et samarbejde med samme firma som jeg, så stik mig en mail på f.iof@live.dk - man får omkring 1-400 kr. pr. indlæg, som man skriver :)

10 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er helt fint, så længe der bliver gjort tydeligt opmærksom på, at det er sponsoreret. Og så synes jeg, du har meget ret i, at det skal passe til det øvrige indhold på bloggen, så det passer til dig. Men det vil heller ikke gøre mig noget, hvis du får fx. din kæreste til at teste noget, han finder spændende og så bare skriver, det er hans vurderinger, du gengiver.

  SvarSlet
 2. Jeg er ret meget imod reklamer på blogs, da jeg aldrig tror det kan være 100% ærligt når man får penge for noget. Og så synes jeg diverse annoncører giver latterligt lave beløb til diverse blogs ift hvad almindelig reklameplads koster. Så jeg springer over de indlæg normalt ;)

  SvarSlet
 3. Men Trine, du deltager da gerne i giveaways på forskellige blogge og det er da egentlig i højt grad reklameindlæg? :)
  Men jeg har det som sagt også sådan lidt svært med det selv og derfor skriver jeg tydeligt det er sponsorerede indlæg, men et faktum er at jeg på en måned har tjent 1200 kr på indlæggene og selvom de måske betaler en meget lav pris i forhold til så meget andet, så er jeg godt tilfreds :)

  SvarSlet
 4. Ja førhen gjorde jeg, men gider ikke deltage i sponsorerede efter at jeg læste et indlæg et sted om hvor "billigt købte" bloggeren er :) synes bare det er federe når en blogger anbefaler noget fordi de selv synes godt om det, ikke fordi de får penge eller ting for det. Det er lidt det samme som dameblade, giver ikke meget for deres tests når der på næste side er en annonce for selv samme produkt ;) Men kan godt forstå du gerne vil tjene penge, jeg ser bare mere blogs som en interesse eller hobby som jeg gerne gør uden at blive betalt for det :)

  SvarSlet
 5. Jeg springer indlæg over som er sponsoreret. Syntes ikke at det hører sig til på en personlig blog.
  Desuden skal du vel også betale skat af pengene, og så er detfaktisk meget lidt man tjener.
  Både Sarah Louise og mascha vang gør det, og det virker så "falsk". ... Uh dette rengøringsmiddel er bare så fantastisk...
  Nej , det skriver du kun fordi du får penge for det.

  Men gør hvad du har lyst til, det er din blog :)

  P.s tror forresten at feks mascha Vang får mere end 200-400 kr for sponsoreret indlæg.
  Hun har lige købt støvler til 8500 kr, er alene mor , uden arbejde - i hvertfald sådan et 8-4 job, så
  Hun tjener helt sikkert godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes beløbene bliver automatisk oplyst til skat, så det har du ret i - men det tager heller ikke mere end 10-
   15 min at skrive indlægget, så det er vel som man ser på det?

   Og hun - og mange andre tjener da helt sikkert mange flere penge på det, for der er en del bloggere, hvor man kan under sig over deres livsførelse.

   Slet
 6. Jeg synes det er helt i orden så længe det ikke hovedsageligt er sponsorede indlæg, man kan jo bare vælge at springe dem over hvis det ikke har ens interesse.. Men hvis man skriver dem ærligt og ikke rosen rødt, så man kan fornemme at det er din ærlige mening, så kan læserne da helt klart også få noget ud af det. Man har jo en tendens til at man gerne vil hører hvad andre synes om et nyt produkt, inden man selv går ud og køber det.
  Men med det her punkt med de sponsorede indlæg, er de fleste dobbelt moralske, for hvis de selv har chance for at kunne vinde noget, gør det oftest ikke noget..Men tror nogen folk har lidt "ondt i røven" af at nogen for lov til at teste/ anmelde sponsorerede ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit synspunkt :)

   Men jeg må nok indrømme, at jeg selv er en af de der typer. For fx for nylig så jeg en smart bluse fra et eller andet mærke inde på instagram og tænkte, at den ville jeg have fingrene i - men i løbet af aftenen kunne jeg se, at mindst 5 bloggere havde modtaget tøj fra firmaet og så gad jeg faktisk slet ikke have blusen mere.

   Jeg havde ondt i røven - men egentlig ikke over bloggerne, men nok mere over firmaet, for hvorfor skulle jeg betale fuld pris for deres tøj, når de næsten bare sendte det gratis til Gud og hver mand?

   Så jeg tror også lidt at firmaerne kan skyde sig i foden ved alt det her - i hvert fald hvis der findes folk med samme logik som jeg ;)

   Slet
 7. Brug dine statistikker Trine. Er læserne flere eller færre på dine sponsorerede indlæg/giveaways? Bedre rettesnor du får ikke. Når du spørger her kan du kun være sikker på, at høre fra dem der ikke vil læse den type indlæg. I bund og grund er din mavefornemmelse din bedste ven. Form bloggen efter det du har LYST til, at skrive om (sponsoreret eller ej) og ikke om det du tror andre gerne vil læse - ellers er det jo netop, at det personlige forsvinder og mon ikke det næste der ryger er lysten til at blogge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine??? Går ud fra at du skriver til mig, Jeanette :)

   Altså jeg har egentlig ikke brug for at folk læser de sponsorerede indlæg, men jeg har brug for at de gider at følge med herinde på trods af de indlæg.

   Men jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg føler nogen gange er der er en større modstand overfor reklamer på små blogge end store? For overvej hvor mange giveaways de store blogge fyrer af, og selvfølgelig er det lækkert som læser at få muligheden for at vinde noget - men man kan da være sikker på at bloggeren også får noget økonomisk ud af det - det er bare bare mere pakket ind end et indlæg, hvor et firma ønsker omtale via sponsorerede indlæg.

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...