søndag den 17. november 2013

Tjen penge hjemmefra - bliv brugertester


Usertribe ønsker omtale af deres side, hvor de lige nu søger nye brugertestere i alle aldre!

Usertribe er en service, hvor store danske virksomheder får brugertestet deres websites eller webshops, for at finde ud af, hvad de kan gøre bedre.

Og det er altså her du kommer ind i billedet :)

For hvis du står og mangler et nemt job, så er det her måske noget for dig? Det kan foregå hjemmefra dig selv, eller hvor du nu har lyst til. 

Hvad får du ud af det? 100 kr pr test ogg det er altså kun for 20-30 minutters arbejde. De skriver, at hvis man er ihærdig, så kan man få 5-6 tests om ugen, men gennemsnittet ligger nok på 2-3.

Kravene? Du skal snakke flydende dansk og bo i DK. Desuden er der lidt krav til din PC, for testene foregår via såkaldte "tænke-højt-tests", så det skal være muligt at optage lyd og billede fra din PC.

Jeg har selv meldt mig til som brugertester, men skal lige have styr på det tekniske, før jeg kan lave min første test. Men hvis I har nogen spørgsmål, så sig til og så besvarer jeg så godt, som jeg kan. 

I kan melde jer til som brugertestere lige HER!

2 kommentarer:

 1. Ej det er jeg spændt på at høre om, det kunne godt være noget for mig.. Men har lige været inde på deres hjemmeside og læse om det, og synes ikke rigtig jeg kan læse mig frem til hvad det præcis er man skal, så vil du ikke skrive lidt om det når du har taget den første test?? Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et eksempel på en opgave her:

   "Du skal snart flytte til Roskilde Kommune med din familie. I den forbindelse er der nogle praktiske ting, som du skal have styr på og undersøge. Bemærk at dette er en testside af Roskilde Kommunes nye hjemmeside. Det er derfor vigtigt at du IKKE går ind på deres nuværende hjemmeside, roskilde.dk. OBS: Du må ikke benytte dit NemID i denne test. Kommer du til en side, hvor du bliver bedt om et benytte NemID, så skal du blot forklare, hvad du tror der ville ske, hvis du loggede ind med dit NemID. Gå derefter til næste testopgave"

   Så det man egentlig er med til, er at teste hvor brugervenlige forskellige hjemmesider er og om der er nogle fejl på siderne :)

   Slet