torsdag den 31. oktober 2013

Barstole


 
 
Jeg er i gang med at kigge efter barstole til køkkenet - hvis alt går vel, så går vi nemlig i gang med at sætte køkken op næste weekend.
 
Men jeg tør næsten ikke tro på det med alt det uheld, som vi har været ramt af i denne uge - vi snakker en bærbar der er brændt sammen, kæmpe tandlæge regning, ødelagt bil, forkert udført elarbejde, hul i vandrør og så lige et tv kabel, som er blevet kappet over.
 
Nu trænger jeg til noget medvind - og de her barstole gør mig glade. De er virkelig rå og flotte, men selvfølgelig er min kæreste ikke enig. Men jeg tror, at jeg kan overtale ham, hvis to af dem bliver med ryglæn. Hvad tænker I?

9 kommentarer:

 1. jeg synes de er fede, - rustikke i det.
  jeg kan også lide barstolene fra HAY f.eks...

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. About a chair fra Hay er også mit andet valg - men min kæreste forstår sig ikke på sådan noget, så det er meget nemmere at overtale ham, når tingene er billige :(

   Slet
 2. Øv, øv, sikke en uge. NU FORTJENER du noget medvind :-) Håber du får overtalt manden, for ideen med barstolene er SUPER GOD. Jeg selv er utrolig glad for mine, som jeg købte af en norsk blogger, og havde med hjem sidste år, da jeg var på konference i Oslo. Det kan man da kalde at slå to fluer med ét smæk :-)
  Há en fantastisk weekend.
  Kh Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er heldigvis kommet styr på de fleste af vores uheld - så det hjælper :)

   Det lyder som et godt køb - jeg har selv tjekket de diverse sider for at finde nogle brugt, men der er ikke så meget at finde her i det mørke Jylland..

   Slet
 3. Jeg er faktisk ikke super vild med tolix, hvis jeg skulle have barstole, ville jeg købe dem fra trævarefabrikkernes udsalg og male dem sådan her http://badelma-badutski.dk/2012/10/det-var-egentlig-sidste-ar-jeg-gik/ :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan! Hvor er du GOD :D super idé og kan se prisen kun ligger på de 3-400, så det kan kæreste ikke sige noget til :D

   Slet
  2. Haha jeg kunne bare huske dem, fordi jeg sådan har ærget mig over ikke at have noget sted at have dem :)

   Slet
 4. Ved du hvor bordet med marmorpladen er fra? Det er super flot med Tolix stolene til.

  SvarSlet
 5. Nej desværre, har googlet mig frem til billedet for lang tid siden. Men mon ikke det er special fremstillet? Synes ikke jeg har set det før i butikker :)

  SvarSlet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...