søndag den 20. oktober 2013

Jeg mangler...Jeg har været så heldig at få en masse tøj fra min søster og min svigerinde, så i fredags tog jeg hjem til min søster for at sortere og få styr på, hvad jeg egentlig mangler.

Bagefter var vi passende nok ude til kollektionssalg hos Freoli, så der fik jeg købt 9 stykker af det fineste, fineste tøj og ellers er min plan at holde øje til januar udsalget og se om der kommer noget lækkert til gode priser.

Men sådan noget som babyalarmen vil jeg gerne have styr på inden, så kan nogle af jer anbefale nogle gode modeller?? :)

8 kommentarer:

 1. Vil bare lige anbefale de sammenklappelige badekar, de er virkelig gode og pengene værd. De kan af og til findes i føtex på tilbud. Med hensyn til sengerand, så er den helt hvide fra ikea altså rigtig god og fin med mindre du søger en tyk som kan stå selv... Vi har en stokke-seng, den runde, og der passer den fint i - mener også det er de i har ikke? Hvis det er den ovale, så vil jeg også lige sige at de almindelige stræklagner er bedre end stokkes egne... - og meget billigere.

  Vi har bare brugt Neonate som så mange andre, de er ganske fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop den sammenklaplige har jeg også kig på - men tak for tippet med Føtex :D

   Vi har rigtig nok sengen fra Stokke og har kigget på sengeranden derfra, som jeg både syntes var for dyr og fesen, så vil bestemt kigge på den fra Ikea :)

   Slet
 2. Dejligt med en sød familie, der kan hjælpe lidt med alt det man mangler :)

  Min søster har denne model, og er rigtig glad for den.

  http://www.elgiganten.dk/product/personlig-pleje/babyudstyr/BC5000A/neonate-babyalarm-bc-5000a

  Den har vist også vundet en test for et års tid siden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også heldig :D

   I er flere der anbefaler Neonate, så den skal jeg vidst have kigget nærmere på :)

   Slet
 3. Badekar kan købes i ikea til en 50'er :) i jysk kan man købe vådliggerlagen i metermål og det kan du klippe i alle de str du skal bruge - det bliver du glad for når baby rå-sk..der det hele til ;) mht baby alarm, har vi neonate og har aldrig haft nogen problemer, men været rigtig glade for dem og så mht tøj, der får i garanteret så meget, at meget af det når hun slet ikke at få på, før hun er ude af str igen.. Vi var især glade for dragter der kunne lukkes henover brystet :)

  Undskyld jeg ikke har sendt billede af tæppet endnu, det har været en travl uge, men hvis ikke du finder det til lagersalg, så skal jeg gerne tage billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan bare lige se det an med tæppet til efter lagersalget ja :)

   Og det var et super tip med lagnerne og min søster har også allerede belært mig om, hvor fantastisk de lukninger er :)

   Slet
 4. det er dejligt at have styr på, men drejer sig også ret meget om hvor tit man gider vaske det man har. Jeg havde sammenlignet med div baby-fora ret lidt, men jeg klarede den selvom jeg kun vaskede et par gange om ugen.
  Husk at I garanteret får en del i barselsgave også! Det havde jeg ikke taget højde for, og vi fik meget.
  Mht babyalarm, så har vi en supernova d7, og jeg syntes ikke den er pengene værd. Selvom ikea-alarmerne er udskældte syntes jeg næste de er bedre en supernova!

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, så holder jeg mig fra Supernova :)

   Jeg er slet ikke i tvivl om, at man får en masse i barselsgave, men det er os bare lidt svært at løbe an på, når man ikke ved, hvad man præcis får eller hvor meget af hver, så jeg skal have købt lidt mere i str 56 og så tager jeg de andre størrelser hen af vejen :)

   Slet