mandag den 14. oktober 2013

Inspiration til børneværelset

Med kun 3 måneder til fødsel har jeg virkelig brug for, at der snart kommer styr på børneværelset. Jeg har tøj og udstyr til at stå ved min søster, forældre og svigerforældre, så overblikket over, hvad jeg har og ikke har er ikke eksisterende, desværre...

På det øverste billede ses nogle af de ting, som jeg i forvejen har og noget af det, som jeg overvejer at købe - specielt lamperne!!

De to andre billeder er bare til inspiration, så jeg kan få tilført lidt stemning og hygge på værelset - glæder mig så meget til at komme i gang med indretningen!

4 kommentarer:

 1. Der er simpelthen så mange fine ideer på pinterest...
  Lamperne synes jeg passer rigtigt fint til børneværelset- super ide:)

  mvh. @sannahjensen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig fået sat mig ind i, hvad pinterest er, men det lyder til, at jeg snart skal få gjort det :)

   Lige så snart jeg har besluttet mig for en farve, så bestiller jeg også en af de fine lamper, har simpelhent ledt så længe efter en børnelampe, så nu slår jeg til! :D

   Slet
 2. Jeg har et tæppe meget lignende det fra sebra, som du gerne må købe hvis du vil :) jeg kan ikke fine den rigtige diy til lampen, men prøv at kigge på decovilla, der er en anden udgave :) ellers er jeg helt vild med den udgave, hvor den er hvid/lyserød :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød og hjælpsom som altid :D Du må gerne sende et billede på f.iof@live.dk af tæppet, men ellers skal jeg til Sebra lagersalg den 2/11, hvor jeg håber på at gøre nogle gode køb :)

   Slet