torsdag den 24. oktober 2013

Pusletaske - hvilken??En vigtig ting, som jeg er kommet i tanke om, at jeg mangler er - en pusletaske!! Af alle ting, hvordan kunne jeg næsten glemme det? 

Nu er jagten sat ind og min første indskydelse var at kigge på den, som hører sammen med barnevognen, hvilket er den øverste fra Emmaljunga. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt nærrig, da jeg fik oplyst, at prisen var 850 kr. 

 Tilfældigt faldt jeg over en på instagram fra Ida Ising - og den blev jeg lynhurtig forelsket i. Den har fint liberty stof inden i, og er bare så flot. Men prisen er 2300 kr!!  

Til sidst men ikke mindst, har jeg kigget lidt på forskellige tasker fra By Stroom, da de har et kæmpe udvalg, men jeg har ikke lige fundet den helt rigtige. 

Så, hvilket mærke er jeres pusletasker fra? Og er der noget, som jeg skal tænke over? Og hvordan med prisklassen, ligger priserne bare fra de 800 og opefter? 

Jeg kan desuden se, at Ida Ising tasken har en "indebygget" pusleunderlag, er det at foretrække eller? 

I må lige give mig et godt råd med mig på vejen, synes virkelig, at det er en jungle :)

8 kommentarer:

 1. Jeg har selv en leo-pusletaske og jeg har været glad for den, fordi den altid var pakket med Olivias ting og klar, men nu siger jeg lige noget helt vildt - man behøver ikke at have en pusletaske, jeg troede det var i kategorien musthave, nu ville jeg nok bare vælge en alm taske som jeg godt kunne lide :) mht underlag, så er det mest hygiejnisk med noget du kan koge - evt et håndklæde også selvom det måske ikke er så fancy :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, der må være noget om det, når I er to herinde som indenfor kort tid siger, at man ikke behøves en :p

   Slet
 2. Mit råd: LAD VÆRE MED AT KØBE ÉN!!!
  Ahrmen du bliver så træt af den! Jeg ville købe mig en fed rygsæk eller almindelig taske som du også kan have glæde af når baby ikke skal bruge bleer mere :)
  Du bliver så skide træt af den pusletaske. Bare min mening..

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan man bare se - men jeg kan da egentlig godt se logikken i, at man selvfølgelig bare kan bruge en almindelig taske :)

   Slet
 3. Jeg følger lige lidt med i kommentarene her :) Jeg har selv arvet en AIDA fra ByStroom af en veninde, hvilket jeg egentlig er kanon glad for, for de er jo enormt dyre! Det kom ret meget bag på mig faktisk :) Den virker ret anvendelig med de mange rum der i, men jeg ved ikke om det er smartere med en a la Ida Ising pga. det indbyggede underlag.

  //Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Prisen er i hvert fald kommet bag på mig..

   Men ja, fordelen ved en almindelig pusletasken er selvfølgelig de små rum, som gør det lidt mere overskuelig med alle de ting, man skal have med sig :)

   Slet
 4. Jeg synes det er lidt svært at vælge, men jeg synes den liebeskind som du har øje på er rigtig flot. Jeg laver også et indlæg om pusletasker i løbet af ugen, men følger lige med her. Som udgangspunkt var min favorit Ida Ising, men er pt lidt i tvivl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre regner jeg i hvert fald med at købe den fra Liebeskind - men må lige se, hvad dit indlæg byder på :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...