fredag den 25. oktober 2013

Liebeskind taske
Det dejlige ved at have en blog er helt klart alle jer, som følger med derude og kommenterer på stort og småt herinde - tak fordi I gider at følge med i mit voksen liv <3

Et eksempel er mit indlæg om pusletasker i går, hvor to søde læsere fortæller mig, at egentlig behøves man jo slet ikke en decideret pusletaske til formålet - en almindelig taske kan sagtens gå. Ret indlysende egentlig, men jeg havde ikke tænkt så meget over det.

Men inspireret af det, har jeg allerede været ude og snuse til udvalget - og faldt over en fra Liebeskind. Den er lækker og farven passer ok til barnevognen. Prisen modsiger dog mit indlæg i går, da den koster 1.400 kr - men måske skulle jeg bare ønske mig den i julegave så? :)

9 kommentarer:

 1. Ahrmen I´m in lååååve, den er da mega fed og brugbar efter baby er med på fart hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Den er helt ideel til formålet og fandt den i den første butik, som jeg kiggede i :D

   Slet
 2. Den er super flot -og kan bruges igen efter baby. Men måske er man bare for træt af den til den tid?

  Jeg var et smut i Ønskebørn i dag og kom til at tænke på dig, da jeg så en af ByStrooms modeller, der var sat ned til 500 kr. Det er den der hedder Ganly mener jeg. Måske er den noget? :)

  //Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et godt argument til at forsvare købet - men jo, man plejer da næsten at være træt af de fleste tasker efter en 2års tid ;)

   Googler lige modellen - rigtig sødt af dig at tænke på mig :D

   Slet
 3. Hvor er den fed - der er ikke meget pusletaske over den ved første øjekast må man sige :D Den gad jeg da gerne have, helt uden at have et barn at dele den med (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er der ikke - men mon ikke, at det også er meget rart, at alting til den tid ikke skriger af "mor" :D

   Slet
 4. Den er flot! Liebeskind koster halv pris i Tyskland opdagede jeg i Berlin, så måske du kan være heldig at finde den i Flensburg fx eller på en tysk hjemmeside, hvis du kender modellens navn? :)

  SvarSlet
 5. På deres onlineshop sparer du 500 på denne model - så ikke halv pris, men en god besparelse. Jeg købte en clutch i Berlin, til halv pris af hvad den koster i Neye. Derfor jeg troede 50% ;)

  http://de.liebeskind-berlin.com/on/demandware.store/Sites-liebeskindDE-Site/default/Search-Show?q=sila&Submit.x=0&Submit.y=0

  SvarSlet
 6. Hvor er du mega god Trine!! :D Men nu bliver jeg da helt i tvivl, om jeg skal vælge den her eller den brune.. Hmm...

  SvarSlet