lørdag den 5. januar 2019

Hvilke blogge er aktuelle?


Med mit eget skriveri herinde er lysten til at følge andre blogge også kommet tilbage, men jeg er ikke helt uptodate mere. Flere af de blogge jeg fulgte før er desværre lukket ned.

Så hvilke blogge følger du? Eller hvad hedder din egen blog? 

3 kommentarer:

  1. Velkommen tilbage. Jeg blev helt overrasket over at se en blog jeg kendte i min blog feed igen :) Jeg er ligesom dig startet op med at blogge igen efter nogle års pause og som du skriver eksisterer de blog man læste dengang pludselig ikke mere. Jeg blogger selv på www.coffeeandmascara.dk og nu ved jeg ikke hvilken kategori du læser i, men blogs jeg følger meget efter jeg er kommet i gang igen er http://mor-udenfilter.dk, https://www.denperfektemor.dk/ og http://bagvinduerne.bloggersdelight.dk/. Selvfølgelig også flere, men det er primært de 3 jeg klikker ind på lige nu :) Velkommen tilbage. Jeg glæder mig til at følge dig igen :)

    SvarSlet
  2. Hej, tak for dit svar. Min første kommentar i mange år 😅

    Men dejligt med lidt opdateringer, så er der noget at gå i gang med at læse 😊

    SvarSlet
  3. Sjovt at du er startet op på at blogge igen. Jeg er nemlig også startet, og faldt tilfældigvis over din i min gamle blogliste. Jeg er dog startet helt forfra, men jeg savnede det sådan.

    Du er velkommen til at følge med ;)
    Trine

    SvarSlet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...