torsdag den 31. oktober 2013

Barstole






 
 
Jeg er i gang med at kigge efter barstole til køkkenet - hvis alt går vel, så går vi nemlig i gang med at sætte køkken op næste weekend.
 
Men jeg tør næsten ikke tro på det med alt det uheld, som vi har været ramt af i denne uge - vi snakker en bærbar der er brændt sammen, kæmpe tandlæge regning, ødelagt bil, forkert udført elarbejde, hul i vandrør og så lige et tv kabel, som er blevet kappet over.
 
Nu trænger jeg til noget medvind - og de her barstole gør mig glade. De er virkelig rå og flotte, men selvfølgelig er min kæreste ikke enig. Men jeg tror, at jeg kan overtale ham, hvis to af dem bliver med ryglæn. Hvad tænker I?

mandag den 28. oktober 2013

Inspiration til stuen






Inden længe kan jeg begynde at få indrettet min stue - noget jeg har drømt om i over 1 år, hvor jeg har levet uden en stue (og meget andet)..

Vi skal have købt os en ny sofa og aller helst gad jeg godt have en med lidt kant, som på de viste billeder. Men af praktiske årsager ender det nok med en chaiselong, fordi der er plads til flest på sådan en.

Men, findes der slet ikke nogen mellemvej? Hvad har I derude i stuerne?

Bare en af hver, tak...



Det er lige gået op for mig, hvor sødt Zara's børnetøj er - og priserne er også helt ok. Måske skulle man bruge stormvejret på at lægge en lille bestilling?

søndag den 27. oktober 2013

Kogeplader


En kedelig og regnfuld søndag var oplagt at bruge på at få styr på vores hårde hvidevarer. Så vi er netop hjemvendt fra Elgiganten med to tilbud.

Forskellen på de to er, hvor mange penge vi vil bruge på kogepladen - 5.000 kr eller 14.000 kr.

Vi hælder "desværre" mest til den sidste. Der er 6 kogefelter, men ingen af dem er faste, så man kan mingelere lidt rundt med gryderne.

Tror I ikke, at man bliver glad for det?? 

fredag den 25. oktober 2013

Undskyld jeg plager....

Men jeg har virkelig brug for din facebook stemme!
 


Min kæreste og jeg er gået videre i en konkurrence, hvor vi kan vinde et gulv til huset til en værdi af 20.000 kr - hvilket ville være en kæmpe, kæmpe hjælp.

Vi er nu 3 personer, som er gået videre i konkurrencen og det billede med flest stemmer vinder - dvs. at vi faktisk har en reel chance for at vinde.... Men vi er bagud. Så jeg kunne rigtig godt bruge din stemme i konkurrencen. For at kunne stemme, skal man først synes godt om Garants side i øverste højre hjørne og bagefter klikke på tomlen ved vores billede.

 
 
Jeg håber, at du har lyst til at hjælpe <3

Liebeskind taske




Det dejlige ved at have en blog er helt klart alle jer, som følger med derude og kommenterer på stort og småt herinde - tak fordi I gider at følge med i mit voksen liv <3

Et eksempel er mit indlæg om pusletasker i går, hvor to søde læsere fortæller mig, at egentlig behøves man jo slet ikke en decideret pusletaske til formålet - en almindelig taske kan sagtens gå. Ret indlysende egentlig, men jeg havde ikke tænkt så meget over det.

Men inspireret af det, har jeg allerede været ude og snuse til udvalget - og faldt over en fra Liebeskind. Den er lækker og farven passer ok til barnevognen. Prisen modsiger dog mit indlæg i går, da den koster 1.400 kr - men måske skulle jeg bare ønske mig den i julegave så? :)

torsdag den 24. oktober 2013

Pusletaske - hvilken??



En vigtig ting, som jeg er kommet i tanke om, at jeg mangler er - en pusletaske!! Af alle ting, hvordan kunne jeg næsten glemme det? 

Nu er jagten sat ind og min første indskydelse var at kigge på den, som hører sammen med barnevognen, hvilket er den øverste fra Emmaljunga. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt nærrig, da jeg fik oplyst, at prisen var 850 kr. 

 Tilfældigt faldt jeg over en på instagram fra Ida Ising - og den blev jeg lynhurtig forelsket i. Den har fint liberty stof inden i, og er bare så flot. Men prisen er 2300 kr!!  

Til sidst men ikke mindst, har jeg kigget lidt på forskellige tasker fra By Stroom, da de har et kæmpe udvalg, men jeg har ikke lige fundet den helt rigtige. 

Så, hvilket mærke er jeres pusletasker fra? Og er der noget, som jeg skal tænke over? Og hvordan med prisklassen, ligger priserne bare fra de 800 og opefter? 

Jeg kan desuden se, at Ida Ising tasken har en "indebygget" pusleunderlag, er det at foretrække eller? 

I må lige give mig et godt råd med mig på vejen, synes virkelig, at det er en jungle :)

onsdag den 23. oktober 2013

Moroccanoil fra LookPerfect.dk



Jeg er fra naturens side belønnet med dejligt, tykt hår – men alt det byggestøv, som jeg til daglig bevæger mig i sætter sine kraftige spor. Hvilket desværre også var årsagen til, at jeg for nogle måneder tilbage klippede mit lange hår af.

Men nu vil jeg gerne have det langt igen – og det kræver noget seriøst pleje! Jeg har tidligere haft held med hårolie, og et af de mere kendte produkter på markedet er fra Moroccanoil, som nogle af jer måske kender?

Produktet er kendt for at give håret glans og styrke pga. dets indhold af arganolie, som er sprængfyldt med næringsstoffer og vitaminer. Den ekstra glans og styrke ved jeg af personlig erfaring er rigtig god til at modvirke elektrisk hår, som nogle af os uheldige får her om vinteren.

En lille bonus til natteravnene er, at Lookperfect kører med gratis fragt på alle Moroccanoil produkterne i dag, så I kan lige nå at spare portoen, hvis I er hurtige.

Jeg ville nok selv vælge at købe ”Glimmer Shine”, da den lyder ret god i sin beskrivelse:

Glimmer Shine Spray giver øjeblikkelig glans til dit hår. Denne fantastiske spray tiltrækker og reflekterer lys, så håret får en fantastisk glans.

Shine Spray indeholder arganolie, vitaminer og antioxidanter, og tilføjer en usynlig slør af glans. beskytter også håret mod miljømæssige faktorer såsom sol, saltvand og klor. Kan også bruges til at fremhæve farve og reflekser i håret. Dit hår vil se smukkere ud i alle lysforhold”.

Har nogle af jer evt. prøvet den??

 
Indlægget er sponsoreret.

tirsdag den 22. oktober 2013

1. sal



Jeg ved ikke, hvor interessant I synes ombygningen er?? (I svarer mest på de indlæg omhandlende baby)...

Meen, se lige her! 1. salen på huset er fuld i gang med at blive lavet.. Og jeg har en lille indrømmelse - jeg er så ked af,  at soveværelset ikke skal være heroppe, da der er det lækreste, lækreste lys. Men vi har et badeværelse nede under, hvor man skal gennem værelset for at komme dertil, så det var lidt mere oplagt som soveværelse.

mandag den 21. oktober 2013

Bad møbler

 Ikea


 Invita


 Kvik


Silvan
 
 
Der er dårlige nyheder i det lille hjem. Efter at have ventet 5 tålmodige måneder var det meningen, at jeg på fredag endelig skulle have et køkken igen - men nej... Sådan gik det ikke alligevel. Vi er ikke klar til det, så i dag har jeg ringet og udskudt køkkenet, så jeg først får det om 18 lange dage.....
 
 
Dog er der også gode nyheder. Vores nr 2 badeværelse er nemlig pludselig så langt, at jeg nu skal til at tage stilling til, hvilke klinker, møbler osv., som jeg vil have derude. Jeg er lidt i tvivl, om vi skal vælge de samme klinker, som på det andet badeværelse - eller om det ikke gør noget, at man kører et andet tema. Hvad synes I???
 
Et andet valg jeg skal tage er, hvilken håndvask jeg vil have derude. Jeg hælder mest til den øverste fra Ikea - som min kæreste ikke kan lide, øv.. Hvad synes I om de forskellige udvalgte? Eller har I mon nogle helt andre forslag? :)

Fashionista – Find din forsikring!




Efter vi har købt hus ved jeg, hvor vigtigt det er at have styr på sin forsikring – fordi det ellers kan blive en ret grim affære, hvor man kan opleve ikke at være så godt dækket, som man troede.

Findforsikring.dk har spurgt, om jeg vil skrive et indlæg om deres side, fordi de gerne vil gøre opmærksom på, at der måske sidder mange fashionistas ude i Blogverden, som ikke er korrekt dækket. Deres eksempel lyder på, at ens dyre fashion-items kan risikere ikke at blive erstattet, hvis man får indbrud – selvom man har tegnet en indboforsikring. For hvis værdien af ens accessories, designer tasker, smykker osv. overstiger en vis del af det, som man er forsikret for, så skal man ikke forvente fuld erstatning for fx sin klassiske Chanel 2.55 – hvilket ville være brand ærgerligt!

Eksemplet er dog ikke så relevant i mit liv, (ingen dyre tasker, desværre), men vi har snakket om herhjemme, at vi nok burde få opgjort, hvor mange penge vi har værktøj for. Da det sørgeligt nok er for et ret stort beløb pga byggeriet, og vi er egentlig ikke sikre på, at vi er dækket for det. Så det er godt, at jeg selv lige bliver gjort opmærksom på dilemmaet.

Derudover er det et kendt problem, at det er lidt af en jungle at vælge forsikring – det er svært at gennemskue, hvilket forsikringsselskab der er billigst og om der er forskel på, hvordan man er dækket.

Men det har findforsikring.dk heldigvis lavet en løsning på. Som de skriver på deres hjemmeside, så betaler hver 3. for meget i forsikring, så via deres hjemmeside kan man få lavet et forsikringstjek, hvor man vælger hvilke forsikringer man har brug for – og så får man tilbud fra flere forskellige selskaber… Og det er gratis og uforpligtende!

Indlægget er sponsoreret, men jeg synes, at det er ret vigtigt at have styr på sine forsikringer – og  jeg ved om nogen, hvor stor prisforskel der er ved forskellige firmaer (tjek bare mit seneste indlæg om overpriser på byggematerialer), så dette er også en oplagt mulighed for at få tjekket, om man kan spare nogle penge.

søndag den 20. oktober 2013

Jeg mangler...



Jeg har været så heldig at få en masse tøj fra min søster og min svigerinde, så i fredags tog jeg hjem til min søster for at sortere og få styr på, hvad jeg egentlig mangler.

Bagefter var vi passende nok ude til kollektionssalg hos Freoli, så der fik jeg købt 9 stykker af det fineste, fineste tøj og ellers er min plan at holde øje til januar udsalget og se om der kommer noget lækkert til gode priser.

Men sådan noget som babyalarmen vil jeg gerne have styr på inden, så kan nogle af jer anbefale nogle gode modeller?? :)

fredag den 18. oktober 2013

Ægte kærlighed er...


Når sin tømrer-kæreste giver afkald på noget af sit værksted, så jeg kan få et vaskerum.

Ham elsker jeg ❤

torsdag den 17. oktober 2013

Når enden er god...


Så er jeg ved at være færdig for i dag!

Jeg startede min dag iført nye jeans.. Gravid jeans, selvfølgelig - og de var købt i går til minus 15%, da H&M kører med studierabat til på lørdag.

Herefter havde jeg en vagt i Fætter BR og så kan jeg lige love jer for, at jeg cravede sovs for vildt, da jeg kom hjem - men ingen havde tid til at tage med ud at spise.

Men det hele endte heldigvis godt - da 
mine cravings skiftede retning og i stedet fik jeg lyst til sushi, som jeg lige kunne klare selv via take away <3

Jeg håber I også har haft en god dag :)

onsdag den 16. oktober 2013

Ombygning - hvem skal man handle hos?

 
Vores tilbygning - indeholdende soveværelse, badeværelse og walkin closet
 
 
Nu går der altså håndværker i den her på bloggen, for jeg er simpelthen så træt af Stark og deres overpriser!
 
Arbejdsfordelingen herhjemme er således at min kæreste bygger og jeg står for det praktiske, her i blandt den økonomiske del - holder styr på budgettet, betale regninger osv.
 
Her igennem har jeg opdaget, hvor stor forskel der er på priserne ved de forskellige forhandlere. Så derfor vil jeg opfordrer jer alle til at ringe rundt og få oplyst priser ved et par forskellige forhandlere, selv ved små ordrer, inden I bestiller.
 
Vi har i forvejen en aftale med Stark om, at vi får minimum 20% rabat på vores varer, så derfor handler vi primært der, også fordi det er så tæt på os og de har nogle gode åbningstider. Men i dag skulle vi have nogle reglar i forskellige mål og fermacell plader, så jeg ville for sjov lige ringe rundt og høre de forskellige priser, som kommer her:
 
10-4: 3.122 kr. inkl moms og levering
Stark: ca. 4000 inkl moms og levering
Net2trælast: 2.718,63 inkl moms og levering
 
Det er alligevel en forskel, der vil noget, når der ikke drejer sig om en større ordre. Jeg konfronterede Stark med forskellen - men der var ikke noget at gøre - sælgeren kunne måske presse prisen ned i 3.600, men som han sagde til mig, "Så ville de ikke have en ordre for enhver pris" - og vi har altså lagt mindst 300.000 kr derude!!
 
For at gøre det værre, købte jeg sidste weekend 10 pakker isolering ved Stark og prisen stod noteret som nettopris - altså deres skarpeste pris, som var på ca. 3.100 kr. Desværre først efterfølgende tjekkede jeg op på prisen og jeg kunne have købt præcis samme vare i samme mængde ved Optimera til ca. 1.670 kr og ved 10-4 til 1.350 kr..... Jeg ringede til Stark, fordi jeg synes, at det var at bundefange folk, når de kaldte den pris deres nettopris - og nu venter jeg spændt på at få en kreditnota fra dem.
 
Så kære damer, hvis I nogensinde skal i gang med et byggeprojekt, så lov mig I tjekker jeres priser, selvom de forskellige butikker måske ikke ligger i jeres by, så er der tit gratis fragt ved køb for kun 2.000 kr og så kan det jo være lige meget, hvor man handler.
 
Og lov mig I ikke handler ved Stark... Man skulle tro en så stor kæde som dem havde styr på tingene, men nej... Jeg gennemgik i sidste måned vores kontospecifikation og der var fejl på 9 ud af 12 regninger, så nu er vi virkelig helt, helt færdige med Stark.
 

mandag den 14. oktober 2013

På tur til Fanø


Efterårsferien blev i dag skudt i gang med en hyggetur til Fanø sammen med min mor, søster og hendes to børn.

Øen havde ikke overvældende meget at byde på, men der var da et par gode butikker - bl.a. en hvor jeg købte lidt Noa Noa tøj til 50% - det er jeg fan af!

Jeg har lyst til at gå amok i at købe alt det fine Noa Noa tøj, men min termin er som sagt den 11. januar, så jeg satser lidt på, at der starter noget udsalg op efter jul, hvor jeg kan gøre mig nogle gode køb. Har I nogen erfaringer med det??

Inspiration til børneværelset





Med kun 3 måneder til fødsel har jeg virkelig brug for, at der snart kommer styr på børneværelset. Jeg har tøj og udstyr til at stå ved min søster, forældre og svigerforældre, så overblikket over, hvad jeg har og ikke har er ikke eksisterende, desværre...

På det øverste billede ses nogle af de ting, som jeg i forvejen har og noget af det, som jeg overvejer at købe - specielt lamperne!!

De to andre billeder er bare til inspiration, så jeg kan få tilført lidt stemning og hygge på værelset - glæder mig så meget til at komme i gang med indretningen!

søndag den 13. oktober 2013

Fine genbrugsfund



Jeg var lige et smut forbi en genbrugsbutik i fredags for at lede efter en skammel - det havde jeg dog ikke held med.

I stedet faldt jeg over en skøn grøn kommode, som var så fin med sine små rum bagefter. Jeg ville elske at bruge den som puslebord, men desværre er pladen kun 58 cm dyb og det bliver lige knebent nok - og den ville måske også være lidt for lav til min høje kæreste.. Øv. Men er den ikke flot??

Dukkehuset faldt jeg også i staver over, Jeg har selv haft de skønneste timer som barn med mit dukkehus og kan godt lide tanken om at købe et gammelt dukkehus, og sætte det i stand til min lille pige.

Men i første omgang blev begge ting stående, fordi vores hus er fyldt op af byggerod og jeg kunne ikke oveskue at slæbe flere ting med...

lørdag den 12. oktober 2013

Min fredag aften



Nu har vi boet i vores hus et helt år! Der er sket meget - men der er desværre også lang vej endnu med byggeriet..

Men i går trængte vi til lidt forkælelse, så vi var på Chopstick House med to gode venner og jeg synes da egentlig ikke, at jeg havde spist så meget igen.. Men nøj, hvor var min mave kæmpe stor bagefter, så det skulle passende foreviges med et billede, nu hvor der samtidigt også kun er tre måneder tilbage af graviditeten...

fredag den 11. oktober 2013

Pænt julepynt // Trip Trap


Julen starter tidligt i Poppel-huset og for at understrege det, så overvejer jeg at købe de små juletræer fra Trip Trap, som jeg lige har set i den seneste Inspiration reklame.

Jeg er ikke til for skabet julepynt, så de her falder rigtig godt ind i min smag.

Priserne ligger mellem 100-150 afhængig af størrelserne :)

Hundeskruk!


Som de fleste andre var min store drøm, da jeg var barn at få en hund - men det måtte jeg ikke :(

Så jeg må indrømme at efter vi har fået huset, har jeg tit tænkt på at anskaffe mig en og i går blev jeg ikke mindre end to gange tilbudt en hund.

En lille hundehvalp fra en nabo eller pekingeser fra en ven, som ikke længere kan have den.

Særligt den sidste trækker lidt i mig. Men min kæreste har meldt klart ud, at hvis jeg vælger at tage, så står jeg med det fulde ansvar og med en baby på vej - så bliver det ret meget at stå med.

Har I hundeejere ikke nogle kloge ord til mig? Gerne alle ulemperne, så er jeg helt med på, hvad jeg går ind til, hvis der bliver aktuelt :)

torsdag den 10. oktober 2013

Tilbud på Holly's





Jeg var tidligt oppe i dag, da jeg havde set i Føtex' reklame, at de solgte tøj fra Holly's til kun 80 og 30 kr pr del.

Desværre var der kun store størrelser at finde i min butik - på trods af, at jeg var der kl 8. Så jeg fik købt den lyserøde i str 74 til mig selv og det blå skal bruges til en barselsgave.

Var der bedre held med størrelserne i jeres butikker, hvis nogen af jer har været forbi? :)

onsdag den 9. oktober 2013

Badeværelset - de små detaljer







Det føles som en kæmpe lettelse, hver gang at vi får styr på nogle af de helt små detaljer i huset. Bare noget så dumt, som at toiletrullen nu kan hænge, i stedet for at stå på håndvasken - det er guld værd!

Desværre er min kæreste sløv til at få de ting gjort - men så langt, så godt.. Jeg blev nødt til at fejre bedriften med et lille køb i går, og sådan kom den fine plante også i hus. Nu mangler det runde spejl bare for at fuldende det hele :)

tirsdag den 8. oktober 2013

Mit Kvik køkken


Så er der omsider styr på køkkenet! Det blev egetræ, som kommer på som bordplade - og hvis min kærestes knæ snart kommer i orden, så håber jeg, at køkkenet står klart lige omkring 1. November! Så har jeg også til den tid levet uden et køkken i 5 måneder......

fredag den 4. oktober 2013

Træbordplade eller laminat?


Jeg skal have taget en rask beslutning inden søndag! Træbordplade eller ej???

Kvik kører med et tilbud, så det "kun" kommer til at koste mig 13.000 mere end hvis jeg vælger en laminatbordplade.

Jeg tror mest, at jeg hælder til noget eg, som er det der er vist på billedet - men jeg er så meget i tvivl..

Jeg vil helst have træbordplade - det er min store drøm, men så synes jeg fx, at det er lidt svært hvilket gulv man skal sætte til... Åh, alle de beslutninger!

Fransk dør



Efterhånden er det de små detaljer, som tæller herhjemme mht husrenovering, fx når jeg endelig får min første stikkontakt i soveværelset (farvel kabeltrommel), endelig får sluttet varmen til, så jeg har en radiator OG gulvvarme der virker...

Eller når jeg som billeder viser, får sat en dør op mellem stue og entré. Det er en lille bitte detalje, men psykisk gør det så meget, at jeg nu officielt kan lukke døren til byggerodet.

Jeg er glad ❤

onsdag den 2. oktober 2013

Badeværelse - før og efterbilleder

 
 
 

Badeværelset er ikke helt færdigt - men som I kan fornemme, så er der da sket lidt på det år, vi har boet her :)

Til at starte med var der kun et toilet. Vi har så udvidet, så der til højre nu også er et bad. Jeg har også fået bestilt mit runde spejl via et tip fra en sød læser, så nu venter jeg spændt på, at det kommer hjem!

tirsdag den 1. oktober 2013

Vasketøjskurv


House Doctor - H&M - Ferm Living
 
 
Hvem skulle have troet, at der også fandtes pæne vasketøjskurve?? Omend lidt dyre kurve. Den fra House Doctor koster 1600 kr!! Derfor blev jeg nødt til at finde et billigt alternativ også, som blev den fra H&M til 129 kr. Ferm Living ligger lige i mellem med en pris 600 kr - men det er da stadig en del penge for en vasketøjskurv, var?
 
 

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...